Başlangıç > Mutfak > Mutfak

Mutfak

romance1_buyuk

Yeni Amerikan mutfak tipleri hazır olarak satılmakta ve evinizin ölçülerine göre tasarlanmaktadır. Mutfak her zaman, tertipli ve estetik bir görüntüye ihtiyaç duymaktadır. Hazır mutfaklar her zemin ve duvara kolaylıkla monta edilmektedir. Yeni tasarımlarla yenilenen mutfak dekorasyonları her kesimden insanın hoşuna gitmekte ve beğenmektedir.

romance3_buyukMutfaklar, modern hayatın vazgeçilmez yaşam alanlarından biri oldu. İhtiyaçlar değiştikçe, mutfaklar evlerin en canlı yeri haline geldi. Yemek yapmanın dışında, artık ev sahiplerinin bir araya geldiği bir alan olma özelliğine ulaşan mutfaklar, güçlü tasarımlar ve işlevsel fonksiyonlarla donatılıyor.

Ev yaşamının odak noktasında yer alan mutfak tasarımları da doğal olarak hızlı bir şekilde değişip çeşitleniyor. Yeni nesil mutfak tasarımları, İşlevsellik, güvenlik ve estetik unsurlarını bir araya getiriyor. Bütün amaç mutfakta geçirilen zamanı daha değerli kılmak…

romance4_buyuk

Hem tasarım hem de planlama ve yerleşim konusunda en çok hatanın yapıldığı mekanların başında mutfaklar geliyor. Evde, zamanın büyük bir kısmının geçirildiği mutfakların aslında önemine yaraşır şekilde planlanması gerekiyor Alanın büyük veya küçük olması fark etmez. En önemlisi mutfağınızda, doğru planla, en doğru yerleşimi yapmaktır. İhtiyaçlarınızı göz önüne alırsanız kullanışlığı’da sağlarsınız. İhtiyaçlar belirlendikten sonra mutfağın stili kendini belli etmeye başlayacak ve size sadece ufak müdahaleler yapmak kalacaktır.

romance2_buyuk

İhtiyacınıza en uygun mutfağı tasarlamadan önce aydınlatma ve çeşitli aksesuarlar dahil en ufak ayrıntıları bile bir liste haline getirin. Trafiğin yoğun olduğu bir mutfakta hazırlama işleminin yapıldığı ünite ile ocağın birbirinden uzak kalması veya depolamanın bulunduğu dolapların gereğinden fazla yukarıya monte edilmesi o mutfakta çalışmayı zorlaştırır.

Genel yapı ise mutfak içerisinde bulunan tüm mobilya ve cihazların, mutfağı kullanacak kişinin fiziki ölçülerine göre tasarlanmasıdır. Tavana kadar döşenmiş olan dolaplar – son dönemde modern mutfaklarda tercih edilmese de kullanıcı için yüksek kalıyorsa, bu donanımın faydası görüntüden öteye geçmeyecektir İdeal olan tezgah yüksekliğinde ve üst dolap yüksekliğinde kullanıcı rahatlığı ve işlevselliktir. Eğer siz herhangi bir sebepten çok derin tezgah veya yüksek tezgah tercih edip hem hacim hem de çalışma alanı kazanmaya çalışırsanız uzun vadede o mutfak keyifli bir çalışma alanı olmaktan çıkar En ideali deneyimli mutfak mimarları tarafından sizin belirlediğiniz ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilen tasarımı uygulamak olacaktır.

21579496

Mutfak

https://leventnarin.wordpress.com/

Kategoriler:Mutfak
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın